Han får ikke jobben som rengjøringshjelp i Microsoft – men revansjen er gull…. En herlig historie!

En arbeidsløs mann søkte rengjøringsjobb hos Microsoft. Sjefen inviterte han til kontoret for et intervju samt en test for å se om mannen egnet seg som rengjører for dem.

Etter samtalen sier sjefen følgende til den arbsidsløse:
– Du er ansatt! Gi meg din e-mail adresse så sender jeg deg noen papir som du skal fylle ut.

Den arbeidsløse svarer ganske så fortvilet at han ikke har noen datamaskin, og derfor ikke har noen e-mail adresse. Sjefen sier da at siden han ikke har noen e-mail adresse, så eksisterer han ikke virtuelt, og da kan man ikke være ansatt hos Microsoft.

Dypt fortvilet går den arbeidsløse mannen hjem. Han vet ikke hva han skal gjøre, og han har bare lusne 100 kroner i kontanter. Til slutt bestemmer han seg for å kjøpe en kasse med tomater. På mindre enn 2 timer har han solgt alle tomatene til dobbel pris av det han kjøpte de for. Dette gjentar seg et par ganger før han går hjem, med en god fortjeneste i lommen. Da innser han at han på denne måten kunne jobber for livets opphold.

Hver dag sto han tidlig opp og kom sent hjem, og hver dag hadde han mangedoblet pengene sine. En liten stund senere kjøpte han seg en kjerre, byttet den til varebil, og til slutt hadde han en hel bilpark med lastebiler. Etter noen få år eide han den største grossistvirksomheten innen frukt og grønt i Amerika.

Når han nå har kommet så langt, begynner han å tenke på sin families fremtid og bestemmer seg for å kjøpe en livsforsikring. Han ringer til en forsikringsagent og velger en forsikringstype. Når samtalen er over spør agenten etter hans e-mail adresse for å sende ham polisenummeret. Mannen sier at han ikke har noen e-mail adresse. Agenten blir veldig forundret.

– Merkelig. De har ingen e-mail adresse, men har likevel klart å prestere å bygge opp et slikt stort imperium. Tenk hva De kunne utrettet hvis De hadde hatt e-mail?

Mannen tenker seg litt om før han sier:
– Jeg hadde vært ansatt som rengjøringsmann hos Microsoft dersom jeg hadde hatt e-mail.

◾Historiens første moral er : Internett styrer ikke ditt liv.
◾Historiens andre moral er : Vil du være ansatt som rengjøringspersonell hos Microsoft – skaff deg en e-mail adresse.
◾Historiens tredje moral : Har du ingen e-mail, men jobber hardt, så kan du bli millionær.
◾Historiens fjerde moral : Har du mottatt denne historien gjennom e-mail, så er du nærmere en jobb som rengjøringspersonell hos Microsoft, enn du er å bli millionær!

0 Shares