Fruen blir gal når mannen blander seg opp i hvordan hun lager maten – men så forklarer han grunnen…Haha!

Kona holdt på med å steke egg til frokost for mannen sin, da mannen plutselig kom inn på kjøkkenet.

«Forsiktig,» sa han. «FORSIKTIG! Bruk mer smør i panna! Å HERREGUD! Du steker for mange om gangen. FOR MANGE! Snu de! SNU DE NÅ! Vi trenger mer smør. Hvor i all verden skal vi få tak i MER SMØR? De kommer til å sitte FAST! Forsiktig. FORSIKTIG! Jeg sa FORSIKTIG! Du hører ALDRI på meg når du lager mat! Aldri! Snu dem! Skynd deg! Er du GAL? Har du gått fra VETTET? Ikke glem å salte dem. Du glemmer alltid å salte dem. Bruk saltet. BRUK SALTET! SALTET!!!»

Kona stirret på ham, «Hva i all verden er galt med deg? Tror du ikke jeg vet hvordan jeg skal steke et par egg?»

Mannen svarte rolig, «Jeg ville bare vise deg hvordan det føles når jeg kjører bil.» 😉

0 Shares