Gutten med autisme beskriver sitt syn på sitt liv i et dikt. Så vakkert skrevet!

Benjamin, en 10 år gammel gutt med Aspergers syndrom fikk en oppgave på skolen. Oppgaven var å skrive et dikt som heter «I Am» som var de to første ordene i setninger og deretter skulle elevene fylle ut resten selv.

Benjamins mamma delte diktet hans på National Autism Associations Facebookside, hvor det har rørt mange.

 

 

Benjamin bestemte seg for å vise andre hvordan det er å leve med autisme.

Følgende er en oversettelse av Benjamin dikt

Jeg er rar, jeg er ny, jeg lurer på om du også er

Jeg hører stemmer i luften

Jeg legger merke til at du ikke gjør det, og det er ikke rettferdig

Jeg føler meg ikke ensom

Jeg er rar, jeg er ny

Jeg later som du er også

Jeg føler meg som en gutt i verdensrommet

Jeg berører stjernene og føler at jeg ha gått meg vill

Jeg er bekymret for hva andre mener

Jeg gråter når folk ler, Det for meg til å føle meg liten

Jeg er rar, jeg er ny

Jeg forstår nå at det er du også

Jeg sier at jeg «føler meg som en uverdig»

Jeg drømmer om en dag skal alt bli fint

Jeg prøver å passe inn

Jeg håper at jeg en dag vil gjøre det

Jeg er rar, jeg er ny

«Hver «liker», deling og kommentarer Benjamin har mottatt har fått ham til ikke bare å føle at han passer inn i denne verden, men også glede over at han har klart å røre så mange med sine ord. «sier pappa Sonny.

102 Shares