Han har sunget på gaten i årevis – nå imponerer han hele verden med den flotte stemmen!

Det finnes mange av dyktige gatesangere i New York City. Og mange av dem drømmer nok om å bli oppdaget. Mike Yung er en av de få heldige har blitt oppdaget ved en tilfeldighet.

Yung ble filmet mens han sang «Unchained Melody» av Righteous Brothers en T-banestasjon i 2015. Klippet gikk viralt og fanget oppmerksomheten til TV- verten og musikkelskeren James Corden. Corden ble så imponert av Yungs sangstemme at han inviterte sangeren til å opptre på showet hans, The Late Show med James Corden! Corden ga den ukjente vokalisten en mulighet til å dele sitt talent med hele verden – og Yung skuffet ikke.

Men det var ikke det siste vi så av Mike Yung – senere dukket han opp i America’s Got Talent og tar dommer og publikum med storm:

0 Shares