Robbie Willams synger «Angels» for å hylle terrorofrene – se når 50 000 syner med!

Det er knapt to uker siden den tragiske terrorangrepet i Manchester fant sted i løpet av Ariana Grande konsert som tok 22 menneskeliv.

På lørdag kom hun tilbake for en hyllest konsert til minne om ofrene sammen med en rekke andre stjerner. 50 000 mennesker samlet på Emirates Old Trafford Cricket Ground til ære for ofrene for terrorangrepet 22 mai

Ariana Grande, som var initiativtaker til veldedighetskonserten sørget for at alle inntektene fra konserten gikk til Røde Kors fondet «We Love Manchester». Målet var å støtte de berørte familiene. Så langt har det mottatt totalt nesten 112 millioner kroner.

Robbie Williams sang sin klassisker «Angels». Det er vanskelig ikke å bli påvirket når 50 000 mennesker i salen synger med i kor!

Se det rørende øyeblikket i klippet under:

0 Shares