91-åringen inntar scenen og begynner å synge Disney-klassikeren, og denne damen kjenner vi jo igjen!

Vi elsker Disney-filmer. Til våren vil filmversjon av «Beauty and the Beast» bli utgitt, noe som har gjort filmen umåtelig populær igjen.

Belle, Clocksworth, Lumière och mrs. Potts er alle karakterer vi kjenner veldig godt, men alle skuespillerne bak karakterene, kjenner vi nok ikke. Men stemmen bak tekannen mrs. Potts kjenner vi godt, for den var det Angela Lansbury som hadde.

I videoen nedenfor viser Angela at hun fortsatt er en talentfull dame når hun synger den ikoniske kjenningsmelodien fra «Beauty and the Beast» på et arrangement for å feire Disney-filmens 25-årsjubileum.

Mens vi lytter til stemmen hennes, blir vi fylt av beundring, respekt og nostalgi. Det er 25 år siden filmen ble laget, men hun høres akkurat fortsatt ut som den fantastiske tekannen vi alle kjenner og elsker!

Angela er som kjent en mangfoldig og talentfull dame som er skuespiller, sanger, låtskriver, produsent og forfatter.

Se videoen under her:

0 Shares