Laura stilte opp i AGT som nervøs 13 åring, men sang så vakkert at dommerne nesten ikke trodde det var sant!

Laura Bretan stilte opp som en nervøs 13 åring i America’s Got Talent 2016. Simon trodde ikke det ville fungere da han så hvor nervøs hun var, men etter hennes  fantastiske opptreden med operasang trykket Mel B ivrig på gullknappen og sendte henne direkte til semifinalen. Og de andre dommerne hadde ikke noen innvendinger mot Mel Bs valg.

Simon er som kjent en streng og fryktet dommer, men til Laura sa han det som muligens er den fineste kommentaren han har gitt noen deltager: «Det der skjedde ikke akkurat,» sa han i vantro. «Jeg tenkte med meg selv at når hun begynner å synge, vil det bare ikke fungere. Men så skjedde dette. Jeg har aldri noensinne hørt noe lignende i alle mine år som dommer. Seriøst.»

Her får vi se og høre henne fremføre Josh Groban’s «The Prayer» så vakkert at hårene reiser seg!

Se den unge dyktige sangerinnen her:
https://www.youtube.com/watch?v=OTZEGl8Z0yI

0 Shares