Da turgåeren fant den utmagrede valpen i bunnen av en grotte, risikerte han livet sitt for å redde den. En rørende historie!

I juni 2010 gikk den tidligere marinesoldaten Zachary Anderegg på fottur i et avsidesliggende område av Arizona. Det er da han kom over Riley, en utmagret valp som var forlatt i bunnen av en 350-fots grotte.

Zac bestemte seg raskt for å redde hundens liv. De gode klatreevnen hans gjorde ham i stand til å fysisk og mentalt å gjennomføre den vanskelige redningen av valpen.

Hunden, som heter Riley, var bare skinn og bein. Han hadde slitt av seg neglene etter å ha prøvd å grave seg ut av hullet. Valpen var veldig svak av underernæring. Zak kjørte umiddelbart Riley til veterinær der Riley fikk legehjelpen han så desperat trengte. Han var på randen av døden – men takket være dyktighet og engasjement av Page Animal Hospital ansatte, overlevde Riley. Zak tok med Riley til til sitt hjem i Utah hvor hans kone umiddelbart ble forelsket i ham.

Riley helse begynte å snu. Hans sår ble helbredet og hans personlighet kom tilbake.

Og best av alt, Zak og hans fantastisk familie adopterte Riley og ga ham det hjemmet han fortjener.

Se den sterke og rørende historien her:

0 Shares