Paret adopterer jenta som ingen ville ha, hennes første ord er så hjertevarmende!

Ekteparet Audrey og Brent Shook hadde ønsket å adoptere et barn i lang tid, og når de endelig møter sin adoptivdatter på flyplassen, er det umulig å holde tårene tilbake!

Audrey og Brent møttes på videregående og har vært sammen siden da. Hun har alltid kjent at hun ønsker å adoptere et barn fra Kina. Hennes drøm om adopsjon begynte da hun så en dokumentar om et barnehjem i Kina.

«Etterpå visste jeg i mitt hjerte at jeg på et tidspunkt ville være mor til en av disse barna,» fortalte Audrey, Today.com

Audrey og Brent giftet seg da hun var 21 og paret fikk fem biologiske barn og jo eldre de ble, jo mer følte hun at hun virkelig ville adoptere.

Da de så et bilde av Lucy visste de umiddelbart at de ville adoptere henne.

Det var ingen som ville adoptere henne, fordi Lucy har Downs syndrom, og dette gjorde at paret enda mer villig til å adoptere henne. Lucy hadde bodd på barnehjemmet i seks år og og hun var et av barna som ingen ville ha.

«Disse barna er uønskede, de er de barna som ingen vil ha, og de har ventet på å bli adoptert hele livet sitt,» sier hun.

Etter alt papirarbeidet ble gjort, dro de til Houston Airport, USA, for å hente Lucy.

Og Lucys ankomst er virkelig hjertevarmende. Med det samme Audrey fikk se på henne, klarte hun ikke å stoppe tårene som rant.

I videoen nedenfor kan du se hvordan Audrey setter segog tar Lucys hånd og sier:

– «Hei, jeg er mammaen din!»

Og Lucy svarte lykkelig:

– «Mamma!»

Så løfter Audrey Lucy opp i armene sine og de vil ikke slippe hverandre.

Se deres første møte i videoen under her – det vakre øyeblikket er bare så rørende:

 

0 Shares