Hjemløse José bodde på en parkeringsplass, se forvandlingen som fikk ham til å bryte ut å gledestårer!

Å leve som uteligger må være et veldig vanskelig og tøft liv. Det var det livet som spanjolen José Antonia levde i mange år.

José Antonia jobbet som elektriker, før livet tok en helt annen vending. Han falt inn i en depresjon, og plutselig var han arbeidsledig, hjemløs og slet hver dag med å få tak i mat.

Men da 55-åringen fikk en invitasjon til en fancy frisørsalong i den spanske byen Palma, skulle ting komme til å endre til det bedre. Eieren Salvatore Garcia tilbød José Antonia en ekstem makeover.

José Antonia hadde ikke barbert seg eller klippet håret på lang tid. Etter barbering, klipping, farging og skifte av klær, så 55-åringen ikke lenger ser ut som en hjemløs mann – han var helt ugjenkjennelig.

Er dette meg? Ingen vil kjenne meg igjen, hvis jeg ikke forteller dem hvem jeg er, sier han når han ser seg selv i speilet for første gang.

Hans forvandling var så drastisk at en lokal bareier tilbød ham en øl i Mallorca-solen, mens en rekke kvinner snudde seg etter «duden».

Denne forvandlingen skjedde i 2015, men det var først i fjor at videoen begynte å spre seg. To år senere er José Antonia fortsatt på jakt etter en skikkelig jobb, men har klart å komme seg vekk fra uteliggerlivet, med økonomisk hjelp fra en anonym virksomhet.

– Det var ikke bare en endringen av utseende. Det forandret livet mitt. Nå vil jeg ha en skikkelig jobb, sier han.

Se den utrolige forvandlingen i videoen nedenfor. Videoen er på spansk, men José Antonia sin reaksjon er ekte og vi skjønner hva han synes om det han ser. 🙂

0 Shares