I 69 år har hun trodd at barnet hun fødte var dødfødt. Så skjer det utrolige: «Jeg lever mamma…»!

Genevieve Purinton var 18 år da hun fødte en vakker, liten jente i Indiana i USA. Men da hun fødte i 1949 var det andre tider, spesielt for en ung, ugift kvinne. Legene tok Genevieves barn fra henne, og fortalte at babyen var død.

– Da jeg sa til dem at jeg ville se barnet, sa de at hun var død, sier Genevieve til Fox News.

Dessverre fikk aldri Genevieve flere barn.

88 år gammel var denne søte damen ensom på et eldrehjem i Tampa i Florida. Hun hadde ingen familie i live lenger.

Men hun visste ikke om den enorme overraskelsen hun snart skulle få.

 

 

Ca. 240 mil unna bodde en kvinne som heter Connie som ble adoptert som nyfødt av en familie i California. Fra hun var ung hadde hun lurt på hvem hennes biologiske mamma var, og begynte å lete da hun fikk et DNA-sett i julegave.

Til slutt fant hun sin biologiske mamma, og gjenforeningen var full av følelelser. Nå er ikke lengre den søte gamle damen alene i verden – ikke bare fik hun en datter, men hun har også både barnebarn og oldebarn.

«Du er ikke død..» sier Genevieve til datteren sin mens de to gir hverandre en god, og etterlengtet klem.

«Nei, jeg er ikke død..», svarer Connie lykkelig.

Se den rørende gjenforeningen i videoen under her:

0 Shares