Han ville ikke leve lenger, og gikk ut for å ta en siste sigarett, men så hørte han at det raslet i buskene!

Noen ganger er livet så tungt at en ikke orker å leve lenger, slik var det for Josh Marino som var så deprimert at han ville gjøre slutt på det hele.
Det var da han bestemte seg for å avslutte livet og skrev sitt avskjedsbrev at det uventede skjedde.

En reddende engel dukket opp og stoppet ham.

Josh Marino hadde tjenestegjort i Bagdad, og det hadde gjort at han led av posttraumatisk stress. Han hadde sett grusomme ting, og klarte ikke å konsentrere seg om noe, og hadde problemer med å huske ting, og han så ingen glede ved noen ting.

– Jeg orket ikke å leve sånn mer, så jeg fant fram en kniv, skrev et brev på PC,en og lot det stå på skjermen. Jeg gikk ned og satte meg på trappen og røkte en sigarett som jeg trodde skulle bli den siste. Så hører jeg en mjauelyd. En svart og hvit katt kom og gned seg mot beinet mitt, akkurat som om den visste hvordan jeg følte meg, sier Josh i TV-programmet Mutual Rescue.

For Josh betydde det mye at katten dukket opp og så på ham som om den ønsket å hindre ham i å gjøre noe dumt. Josh fikk følelser for katten, som begynte å komme tilbake daglig. Josh begynte å gi den tunfisk, og katten hoppet opp ofte i fanget hans for å kose.

Den ga meg noe å se frem til hver dag. Han så ikke mine svakheter, eller at det var noe galt med meg. Det føltes trygt, sier Josh.

Ettersom tiden gikk begynte Josh å føle seg bedre. Men da han kom hjem fra jobb en dag og katten dukket opp fikk han en klump i brystet brystet. Katten var borte, og Josh følte seg dårlig igjen.

Samtidig hadde Josh begynte å date en jente som heter Becky.  Noen måneder senere, da han og Becky gikk, så de en eske med katter som skulle adopteres bort.

– Jeg ble overrasket når en liten svart og hvit labb stakk ut fra esken og boksen mot meg. Det er da jeg ser at det er den lille katten som besøkte meg så mange ganger. Vi undertegnet adopsjonspapirene og kalte ham Scout sier Josh.

Da han flyttet inn til Becky og hennes tre katter ble selvfølgelig Scout med, og ble en del av deres liv. Men tiden gikk og Scout fikk leukemi, noe som gjorde at han døde i armene til Josh. Men han hadde reddet en manns liv før han gikk bort.

– Det var han som reddet livet mitt. Han fikk meg på rett spor. Han fikk meg til å innse at jeg var verdt noe for noen. Han var min beste venn sier Josh som har laget en film for å hylle katten Scout.

Se den rørende historien i filmen under her:

0 Shares