Hun tar med en gjeng med funksjonshemmede hunder på tur, men se hva som skjer når hun kaster pinnen!

Dette er hjertevarmende å se en gjeng med funksjonshemmede hunder med støttehjulene sine som nyter en dag med lek og moro.

Gritta Goetz eier kennel i Lanzenheiner, Tyskland. Der bor det ca. 25 hunder som er reddet fra elendigheten på gaten. Flere av hundene som bor her er bundet til rullestoler, men har et fullverdig liv takket være Gritta! 🙂

Gritta forteller at det er den friske hunden , som er lederen av gjengen (når han har pinnen), men han gir ofte hundene med rullestolene pinnen. «Ikke bekymre deg, de er kjappe til å ta den. Og den som har pinnen kan «beskytte» alle. Hvis den får tak i den, har ikke lederen noen sjanse lenger. «Hvor søtt er vel ikke det?

Se den herlige gjengen i klippet under her:

0 Shares