Gutten finner en bylt under juletreet, kikker nærmere og innser den vidunderlige sannheten!

Ti år gamle Owynn hadde lenge lengtet etter å få en søster eller bror, forteller moren Stacey til Love What Matters.

Men selv om foreldrene gjerne ville ha flere barn, skulle det vise seg å bli vanskeligere enn de hadde forestilt seg.

Stacey hadde selv vokst opp med 14 søsken, og ønsket ikke å frata sønnen sin den gleden som bare søsken kan gi.

Stacey og hennes ektemann Adam prøvde å få barn, men etter fem spontanaborter og en mislykket prøverørsbefruktning, bestemte de seg for å gi opp.

De begynte derfor å vurdere å bli fosterforeldre og melde seg på et kurs, men etter å innsett hvor vanskelig det ville være å gi fra seg sitt fosterbarn, bestemte paret for legge den planen bort.

Det er da hele historien tar en vending.

Stacey og Adam kom i kontakt med en kvinne som var gravid, men ikke i stand til å beholde barnet. Kvinnen ved navn Kendra spurte paret om de kunne tenke seg å adoptere datteren hennes når hun ble født.

Paret var lykkelige, men bestemte seg for ikke å fortelle noe til Owynn, da det fortsatt var en risiko for at Kendra skulle ombestemme seg.

Månedene gikk forbi og plutselig var dagen med en stor D her, og lille Naylee ble født. To dager senere var hun klar for å forlate sykehuset og starte livet hos familien på tre, helt uvitende om at hun ville møte en overlykkelig storebror.

Det ble et veldig spesielt øyeblikk da de nye foreldrene overrasket Owynn med sin nye lille søster.

De la Naylee under juletreet innpakket i masse tepper og fortalte Owynn at de hadde en overraskelse til ham. Lykken var total da han innså hva det var.

Dette øyeblikket er så rørende, for å se Owynns glede varmer virkelig hjertet.

Owynn sier at den dagen var er den beste dagen i livet hans, og at Gud ga ham to søstre, Kendra og Naylee, for hun har også blitt tatt inn varmen hos familien, og Naylee skal alltid vite hvem som er hennes bioliske mor, og forstå hvor spesiell hun alltid vil være for dem.

Vi er sikre på at det oppsto et bånd mellom dem der og da, og ønsker dem lykke til i fremtiden.

I videoen under får se det rørende øyebliket når Owynn finner sin nye lillesøster Naylee under treet:

0 Shares