Han trodde aldri han skulle få se igjen hunden sin som ble stjålet for 8 år siden – se øyeblikket når døren går opp.

Det har gått 8 år siden Joshua Edwards mistet rottweilervalpen sin Duke. Valpen var knapt et år gammel da han plutselig forsvant fra Josvas hage. Joshua lette og lette, men til slutt måtte han innse at Duke trolig hadde blitt stjålet.

Han trodde aldri at han skulle få se hunden sin igjen, ikke før han fikk han en telefon fra et dyrehospital som hadde sporet Duke til ham via hundens mikrochip. Da han fikk han høre at en kvinne hadde funnet den nå 9-årige hunden Duke vandrende på gata, fikk han sjokk.

I dette klippet sitter Joshua på venterommet og venter nervøst på å møte hunden sin igjen- et øyeblikk trodde han aldri han ville oppleve. Og deres gjenforening er virkelig så rørende.

«Du er fortsatt en kosegutt,» sier Joshua til Duke med tårer i øynene.

Se øyeblikket da de to gjenforenes, det er virkelig rørende å se:

 

0 Shares