Hun reiste 270 mil for å adoptere hunden som reddet henne, men ante ikke at det fulgte en overraskelse med på kjøpet!

Å feriere i et fremmed land kan være en spennende opplevelse, men da 25-åringen Georgia Bradley dro til Hellas gikk ikke alt helt som hun hadde planlagt.

Jenta fra London dro til Kreta med kjæresten sin, og bestemte seg en kveld for å gå en tur alene på stranden. Da kom det to menn bort til henne. De prøvde å snakke med henne, og det var noe med dem som gjorde at Georgia ble engstelig.

Da de spurte om de kunne kjøpe en drink til henne, men da hun sa bestemt nei, grep en av mennene tak i armen hennes. Georgia fikk panikk – de var helt alene på stranden, og hennes kjæreste var ikke i nærheten.

Men som en sendt fra himmelen kom en bortkommen hund løpende til til Georgia, satte seg ned ved siden av henne og bjeffet mot mennene som forsvant.

«Hun reddet meg,»  «Hun må ha forstått at noe var galt. Da jeg gikk tilbake til leiligheten fulgte hun etter meg og ville bli klappet og kost med. Vi fant hverandre umiddelbart. » sier Georgia.

Georgia kalte den pelskledde  nye vennen sin  med de snille øynene for Pepper. Men når dagen kom da Georgia måtte gå tilbake til London, var både hun og Pepper knust av sorg.
«Når vi dro til flyplassen, løp Pepper etter bilen og det var hjerteskjærende. »  sier hun.

Når Georgia landet trygt og godt hjemme i Storbritannia, klarte hun ikke å slutte og tenke på sin firbente venn. To uker senere satt hun  på flyet tilbake til Hellas,  hun ville adoptere Pepper.

Men hvordan skulle hun finne en eierløs hund, uten chip eller halsbånd? Det skulle vise seg å være lettere enn hun hadde forventet. Hun fant Pepper på en strand i nærheten av hotellet, og deretter begynte prosessen med å få henne med tilbake til London.

Adopsjonsprosessen viste seg å bli lang og komplisert. Georgia ble først pålagt å bevise at Pepper faktisk var herreløs  før veterinæren godtok det. Til slutt fikk Pepper sitt eget pass, men måtte være i karantene i 21 dager på en lokal kennel.
5 uker og tre fly senere var tiden inne. Når Georgia endelig skulle hente Pepper, hun fikk en stor overraskelse, Pepper var faktisk ikke den eneste firbente vennen hun skulle ha med seg hjem. Eieren av kennelen fortalte at Pepper var gravid!

En uke etter  at Pepper satte labbene sine i Storbritannia, hun fødte seks flotte valper.

Mange turister tar med seg suvenirer hjem fra turen, men Georgia kom hjem med noe mye bedre – Pepper, verdens beste hund! ❤️

I klippet under ser vi historien til Georgia og hunden Pepper:

0 Shares