Hun lå bevisstløs etter bilulykken – da dukket hunden opp og gjorde det utrolige!

Det er mange  historier om dyr gjør fantastiske ting, men historien om denne helten av en hund treffer virkelig midt i hjertet.

Det var en vanlig dag da den 36 år gamle kvinnen Shannon Lorio var ute og kjørte i bilen sin. Men i en sving på øde vei gikk det for fort og hun mistet kontrollen og kjørte av veien og ned i en grøft, og ble liggende blodig og skadet i bilen. Hun hadde smerter og ute av stand til å bevege seg, og til slutt mistet hun bevisstheten, så hun vet ikke hvor lenge hun ble liggende i bilen.

Men hun vil alltid huske hva som skjedde da hun våknet.

Plutselig var det noen som hadde satt ved siden av henne og hun kjente at noen slikket ansiktet hennes. Da hun åpnet øynene og så en stor hund.

Shannon mistet bevisstheten igjen – men hunden hadde forstått hva den måtte gjøre. Når Shannon våknet hadde hunden trukket henne ut av bilen og fortsatte å dra henne opp fra grøfta og opp til veien.

Hunden nektet å gi opp.

– Jeg hadde aldri sett ham før, og vet ikke hvor han kom fra, sier Shannon.

– Jeg la armene rundt halsen hans og dro meg opp til veien – og der ble de plukket opp av en forbipasserende bil.

Men hvor kom hunden fra? Hans tidligere eiere hadde forlatt ham til kennel i nærheten, men hvordan hunden kom til Shannon vet ingen. Men Shannon ville gi den store helten hunden et veldig passende navn: Hero.

Shannon hadde ikke anledning til å overta Hero selv, men en hundetrener tok seg av helten – som planlegger å lære ham opp til å bli redningshund.

I klippet under ser vi Shannon fortelle om hendelsen og om hvor stor plass Hero har fått i hennes hjerte:

460 Shares