Den hjemløse mannen har ikke sett sønnene sine på 19 år – se det rørende øyeblikket når døren åpner seg!

Mange hjemløse har ikke sett sine nærmeste på årevis, men det fins et enkelt program som kan hjelpe dem å finne dem. Denne tjenesten heter Miracle Messages og det hjelper hjemløse gjenforenes med sine mistet sine kjære ved hjelp av sosiale medier. Kevin F. Adler, som driver denne tjenesten, mener at «alle har noen,» og organisasjonens misjon er å endre livene til mennesker som er alvorlig vanskeligstilte samfunnet. Hva skjer når du gir hjemløse mennesker en mulighet til å nå ut til sine kjære som de har mistet?

Mange av de hjemløse har gitt opp å finne barn, søsken og foreldre som Perry Thornley som ikke har sett sine sønner på 19 år. Han sier vedmodig » Barna mine og jeg»… «Jeg kommer aldri til å finne dem»!

Her ser vi noen av de hjemløse som får videohilsener fra sine kjære, men Perry Thornley får virkelig oppleve en dag han aldri glemmer, for han får oppleve å bli gjenforent med sine sønner!

0 Shares