Han trodde hunden hans hadde druknet i elva, men etter tre uker fikk han en gledelig beskjed – her ser vi den rørende gjenforeningen!

David Kareken var på en kajakk tur med familien når kjærehund, Kali, forsvant i elva Rebecca Falls. Kali som er en blanding mellom golden retriever og collie falt i vannet da hun forsøkte å hoppe ut til en stein.

Kali var i bånd, og det var sønnen Zachary som holdt i båndet. «Min sønn holdt båndet, det glapp ut av hendene hans,» sier Kareken. «Så snart jeg så ansiktet hans, skjønte jeg hva som hadde skjedd. Jeg var skrekkslagen». De lette i timevis etter hunden, men etter hvert innså de at de nok aldri ville se hunden sin igjen.

Tre uker senere fikk familien gledelig nyhet på telefon fra en parkvokter som sa at det hadde blitt funnet en hund som lignet på Kali.

 

 

Her ser vi det rørende øyeblikket da David Kareken blir gjenforent med sin elskede hund Kali etter at hun overlevde 10 dager alene i Canadas Quentico Provincial Park:

0 Shares