Butikkdamen spør treåringen om hun ikke heller vil ha en dukke som ligner mer på henne selv? Svaret hun får er helt herlig!

En mor som heter Brandi Benner hadde nylig en opplevelse som fikk henne til å innse at våre barn ofte er mye smartere enn oss voksne.

For å feire at datteren Sophia hadde lært å gå på do selv, tok Brandi henne med til en leketøysbutikk hvor hun fikk lov til å velge seg en ny dukke. Sophia så etter en dukke som var lege, fordi det var noe hun drømte om å bli selv.

Men når Sophia hadde valgt dukken hun ville ha, kom kasserer med en kommentar som var i ferd med å ødelegge hele handleturen. Iallfall inntil Sophia svarte noe som gjorde både mamma og butikkdamen målløse!

Dette skriver mamma Brandi via Facebook-siden Love What Matters:

«Min mann Nick og jeg sa til Sophia at etter å ha trent på å gå på do i en måned, skulle hun få velge seg en premie. Hun valgte selvfølgelig en ny dukke. Hun var helt sikker på det.

Mens vi så oss rundt, spurte kasserer Sophia om hun skulle på en bursdagsfest. Hun pekte på dukken og spurte Sophia om hun hadde valgt det til en venn. Sophia så rart på kassereren og jeg forklarte til kassereren at det var en gave fordi hun hadde lært å gå på do.

Kvinnen ga meg en forvirret mine og så på til Sophia og spurte: ‘Er du sikker på at dette er denne dukken du vil ha?’

Sophia så høyt og tydelig: ‘Ja,’

Eksepeditøren sa: ‘Men hun ser jo ikke ut som deg. Vi har mange andre dukker som ligner mer på deg.

Jeg ble umiddelbart sint, men før noen rakk å si noe, svarte Sophia : –Ja, det er jeg sikker på. Hun er en lege sånn som meg. Og jeg er en søt jente, og hun er en søt jente. Ser du hennes fine hår? …Og det fine stetoskopet hennes?

Heldigvis bestemte kasserer å droppe saken og svarte enkelt: – Å, så fint.

Denne erfaringen bare bekreftet min tro på at vi ikke er født med ideen om at fargen på huden betyr noe. Huden kommer i mange forskjellige farger, akkurat som hår og øyne, og alle er vakre. »

For en god respons av unge Sophia. Hun virkelig er klok til å være tre år, og vi kan alle lære noe av hennes måte å tenke på!

Del gjerne denne historien videre hvis du er enig!

0 Shares