Han oppdaget noe merkelig ved motorveien, og kan ikke tro det når han ser at det er en baby!

Bryant Collins er en bilmekaniker fra Georgia var ute og kjørte på Highway 72 da han la merke til noe i veikanten. Uansett hva «dette» var, syns han at det var farlig nær motorveien. Han stoppet bilen sin og oppdaget at det var en liten jente som kom krabbende.

 

Den sjokkerte mannen tok vare den 15 måneder gamle jenta, og roet henne ned med musikk fra telefonen sin mens han ventet på assistanse. Når politimannen Kip Thomas kom til stedet var han full av lovord om den våkne mannen som oppdaget det som ingen kunne trodd kunne skje.

 

 

Redningsmannen Bryant Collins har tidligere slitt med rus og har hatt en kriminell fortid , men når dette skjedde hadde han begynt et nytt og edruelig liv som bilmekaniker. Han blir nå hyllet som en helt.

Se den utrolige historien her:

0 Shares