Hun vifter fluene bort fra elefanten, men se hva som skjer etterpå – det er så vakkert!

Elefanter er noen flotte dyr, og de er er kloke også.  Noen elefanter blir dessverre misbrukt og jaktet på, men i Elephant Nature Park i Chiang Mai, Thailand, kan disse majestetiske dyrene søke trøst og komfort blant vokterne der. Lek Chailert, grunnleggeren av Save Elephant Foundation i Thailand, har et spesielt forhold til en elefant på Elephant Nature Park kalt Faamai.

De har et overraskende nært forhold til å være et menneske og en elefant. Lek vifter bort fluer fra Faamai, og begynner å synge for elefanten. Men det er ikke hvilken som helst sang. Det er en vuggesang.
Elefanten Faamai elsker oppmerksomheten Lek gir henne, og snart begynner Faamai å bli søvnig, og begynner forsiktig å legge seg ned på bakken. Hun klarer ikke stå oppreist lenger når hun hører Leks kjærlige stemme som synger for henne.

Se det nydelige klippet under, og hva som skjer når elefanten hører Leks vuggesang:

0 Shares