Datteren har CP og kan ikke sitte i kundevogna, det butikken gjør for dem får mamma til å gråte gledestårer!

Det å gå i butikken kan være slitsomt, men det er noe er noe de fleste av oss må gjøre. Og oppgaven kan bli enda mer stressende når små barn kommer inn i bildet.

Men mange barn elsker en tur på supermarkedet. Alle de spennende tingene i hyllene, å hjelpe til å velge varer eller å bare sitte i vogna og ta det med ro. For Melody og hennes  datter Beatrice på nesten 3 år er situasjonen annerledes.

Beatrice lider av cerebral parese, forkortet CP, som er den vanligste årsaken til fysisk funksjonshemming hos barn og ungdom. På grunn av det, har hun ennå ikke har lært å snakke eller gå, noe som vil være en utfordring for mor når de går shopping. Beatrice kan ikke bruke setet i vogna, og Melody har dermed både vogn og Beatrices rullestol å slite med.

Når butikksjefen innså hvor mye trøbbel Melody gikk gjennom bare for å kjøpe mat, bestemte han seg for å gjøre noe med det. Han ville at lille Beatrice skulle få sin egen vogn som var fullstendig tilpasset henne, og resultatet er enestående.

 

Melodys reaksjon når hun kommer inn i butikken og ser hva de ansatte har gjort for datteren sier alt!

Se den rørende filmen her:

0 Shares