Elvis sang Simon & Garfunkels store hit – selveste Paul Simon bøyde seg i støvet når han hørte dette!

Simon & Garfunkel ga ut  sangen «Bridge Over Troubled Water» og det viste seg at den skulle bli deres mest spilte. Sangen er skrevet av Paul Simon og synges av Art Garfunkel, og den vant hele fem Grammy-priser i 1971. Singelen har siden solgt over seks millioner eksemplarer, og den har dermed blitt en av de mest solgte singlene gjennom tidene.

På grunn av låtens populæritet ble den attaktiv for mange artister å gjøre sine tolkninger av den. Aretha Franklin, Johnny Cash og Eva Cassidy noen av de som har gjort sine tolkninger av sangen.

Men allerede i 1970, samme år som låten ble sluppet, gjorde Elvis Presley en tolkning av den. Resultatet var så utrolig at selveste Paul Simon ble imponert.

Når Art Garfunkel synger «Bridge over Troubled Water» er det vanskelig å ikke bli berørt. Og selv om mange har forsøkt seg er det få som kan måle seg med hans nydelige stemme. Men en som lyktes var ingen ringere enn Elvis Presley.

Han ble hyllet av selveste Paul Simon.


Bildekilde poprockrecord.com

Han tok sangen med  i albumet That’s the Way It Is fra 1970  og etter det begynte han også å fremføre låten live på konserter. En gang satt  Paul Simon blant publikum. I følge kilder ble han så imponert av Elvis sin fremføring at han skal ha sagt «Det var det, vi andre kan like så godt gi opp nå.» Ingen dårlig reaksjon på Elvis sin innsats.

I videoen under ser vi når Elvis synger sangen. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Paul ble satt ut av dette:

 

0 Shares