Gutten fra Colombia bodde hos familien i en måned, men de falt pladask og bestemte seg for å adoptere ham – her ser vi den rørende gjenforeningen!

Det er så fint at noen ønsker å ta i mot en fremmed i hjemmet sitt og lar dem å bli en del av familien – spesielt når de allerede har barn selv. Barkey-familien er en av disse fantastiske familiene!

Amanda og JoBen Barkey, fra California, ser ut til å ha et perfekt liv. De lever et aktivt og lykkelig liv med sine fire søte barn. De har tre gutter og en jente.

Men sommeren 2018 bestemte familien seg for å være vert for et ungt colombiansk barn i en måned. Det var da de skjønte at familien ikke var helt komplett.

Sebastian, en 11 år gammel gutt fra Colombia, har ingen egen biologisk familie. Det foreldreløse barnet kom til USA som en del av en veldedig organisasjon kalt Kidsave som har som mål å bringe foreldreløse barn til Amerika i håp om å finne dem et kjærlig hjem til dem for alltid.

I en måned skulle Sebastian bo hos dem , og da fikk han være med Barkey-familien på mange eventyr. De var i California-fjellene, gikk på båtturer, spilte baseball og tok ham med for å se severdighetene i USA.

Det skulle vise seg Barkey’s barn ble svært knyttet til den unge gutten. Amanda la merke til at Sebastian ble integrert i familien deres på en helt spesiell måte.

Da måneden var over og Sebastian skulle forlate dem, var familien helt knust, barna elsket Sebastian og de ville ikke at han skulle dra. Foreldrene følte seg på samme måte, så de bestemte seg for at de ville adoptere ham.

På bare en måned visste familien at han var det perfekte tilskuddet til deres familie.

JoBen og Amanda satte seg ned med barna sine og spurte om de ville ønske Sebastian velkommen til familien. Uten å nøle, skrek alle barna «Ja!»

Ungene fikk se video hvor Sebastian viste dem skilt skrevet på spansk for å fortelle om seg selv som sin nye familie hvor han beskrem dem som «bror» og «søster» og «mamma» og «pappa».

Sebastians reaksjon var så rørende da de spurte ham om han ville bli medlem i familien deres, brøt han i ut tårer og sa «ja».

0 Shares