Hun mistet den kjære hunden sin i en skilsmisse – to år senere vil hun finne ut om denne hunden er hennes!

Denne herlige gjenforening skjedde helt ved en tilfeldighet. The Humane Society of Chittenden County tok inn en Rottweiler kalt Bella etter at familien hun bodde hos ikke hadde råd til en kostbar operasjon hun trengte og leverte henne inn til dyreorganisasjonen. Bella endte opp med å få operasjonen gratis, og hun var klar for adopsjon, slik at hun kunne komme seg tilbake til et hjem.

Det var da noe fantastisk skjedde!

«Vi fikk en telefonsamtale fra en kvinne som sa at hun trodde at Bella var hunden hennes, som hun hadde mistet i en rotete skilsmisseprosess for to år siden, og hadde vært savnet siden den gang,» skrev The Human Society. Jenn kom forbi for å se om Bella faktisk var hunden hennes, og øyeblikket ble tatt på video.

Se den rørende gjenforeningen i klippet under her – det er vel ingen tvil om hvem som er Bellas rette eier?

0 Shares