Jentene har reist langt for vise hva de kan – når de starter showet sitt får alle hakeslepp!

Når de fire jentene kommer ut på scenen i sine svært ettersittende, skinnende drakter, vet man ikke hva man kan forvente, men det viser seg så snart musikken starter at disse fire jentene vil gi et ekte show!

Det er ikke ofte man blir virkelig overrasket over noe lenger. Man har sett og hørt det meste, men av og til ser vi noe som gir oss hakeslepp, sånn som denne gruppen som kaller seg Angora Contortion og består av de fire jentene Bayarma (29), Imin (28), Ayagma (27) og Serchmaa (20), og de kommer helt fra Buryatia i Russland.

De utfører de mest utrolige formasjonene med kroppene sine, og beveger seg på måter som en ikke skulle tro var mulig.

«Det er noe det mest fortryllende jeg har sett i dette showet,» sier dommer David Williams.

Se selv i klippet under, det er nesten utrolig at der går an:

0 Shares