Bjarne Brønbo klarer ikke å holde tårene tilbake når han hyller sin gode venn Frode Viken.

Etter at gitaristen og låtskriveren Frode Viken bort 31.Mars i år har Bjarne Brønbo og resten av D.D.E. vært i sorg, men de har fortsatt den planlagte turnéen sin med ny gitarist, og det er ikke hvem som helst som kan steppe inn i et band som D.D.E.

Den som steppet inn var Frodes sønn Daniel Viken, som også er musiker,  så valget var enkelt sier gutta i bandet.

 

 

På torsdagens sending av ‘Allsang på Grensen’ benyttet Brøndbo anledningen til å synge en nydelig hyllest til sin avdøde venn og tidligere gitarist i D.D.E.

 

 

Det er vanskelig å holde tårene tilbake når vi ser hvordan tårene renner nedover kinnene  til Bjarne mens han synger denne vakre sangen som heter ‘Det fine vi hadde sammen’ for å hylle sin venn og kollega Frode Viken:

0 Shares