Det ser ut som elefantungen skal bite fjeset av mannen, men se hva som egentlig skjer!

Elefanter er kjent for å være følelsesmessig intelligente og føler kjærlighet og sorg samme som oss mennesker. Så det er ingen overraskelse at denne elefantungen ønsker å leke og kose, akkurat  som menneskebarn gjør.

 

Tilsynelatende har ikke elefanter det beste synet, så de bruker sansene for lukt og berøring for å kommunisere. Når elefanter ønsker å vise kjærlighet, slår de på hverandre  med snablene sine.

 

 

Så det er ingen overraskelse at denne elefanten viste sin kjærlighet på denne måten. Ungen klatrer lekent på den heldige mannen og kysser ansiktet hans før han ruller rundt og koser med ham. Hun ønsker åpenbart å vise sin nye venn hvor fornøyd hun er for å møte ham.

Se det herlige øyeblikket under her:

https://www.youtube.com/watch?v=D6SJ1ZNacDw

0 Shares