Skolen forbød guttene å bruke shorts i sommervarmen, da svarte de med å møte opp i skjørt!

Det var veldig varmt i Storbritannia , og for eleven ved Isca Academy ble uutholdelig varmt i skoleuniformene .

Den konservative skolen forbød guttene å bruke shorts, selv om temperaturene krevde det. Ifølge The Guardian spurte en av guttene læreren om han kunne bruke shorts, men fikk beskjed om at hvis han brukte shorts på skolen måtte han sitte igjen i en uke, så sa læreren spøkefullt at han kunne prøve med et skjørt i stedet.

Men guttene bestemte seg for å ta lærerens sarkastiske råd på alvor, så neste dag kom  30 gutter til skolen i en mye luftigere plagg enn de varme buksene.

Guttene visste at de ville møte motstand fra skolen, og hadde bevisst valgt et skjørt som passer inn i en standard skoleuniform . Lærerne prøvde å likevel sende hjem guttene, med begrunnelsen at skjørtet var for kort, og at de hadde «hårete ben», da gikk de og kjøpte barberhøvler i spisepausen.
Bilder av guttenes kreative protest spredte seg raskt i både nasjonale og internasjonale medier, og det tok ikke lang tid før skolen ble tvunget til å gi etter. The Telegraph rapporterte at guttenes skjørt gitt resultater – skolen vil tillate shorts i skoleuniformen .

Vi liker guttas herlige protest, og er glade for at skolen har tatt til fornuft.

Se klippet med guttene som troppet opp i skjørt på skolen  under her:

700 Shares