Ingen forsto hvorfor den lille hunden dukket opp på sykehuset, men grunnen er så rørende!

Det er vanskelig å ikke få tårer i øynene av det Dvergschnauzeren Sissy gjorde for matmor. Den lille hunden ble oppdaget av overvåkningsskameraene ved Mercy Medical Center i Iowa, da hun gikk gjennom de første skyvedørene og inn i lobbyen. Sikkerhetsvaktene visste ikke helt hva de skulle gjøre med det først, men så viste det seg at hun hadde kommet for å besøke eieren sin Nancy Franck som var innlagt på sykehuset, og Sissy ville se henne.

 

 

Sissy hadde rømt hjemmefra midt på natten og gikk over 3 km for å komme til sykehuset. Enda mer fantastisk er det at hun aldri hadde vært på sykehuset før.
Familien hennes kunne bare forklare dette ved å si at hun savnet sin mor. Da Nancys datter kom om morgenen for å besøke moren, var hun overrasket over at Sissy var der, og moren trodde det var hun som hadde smuglet hunden inn, men da måtte hun bare si det som det var at hunden hadde «smuglet» seg selv inn på sykehuset.

 

 

Familien kan fortsatt ikke forstå hvordan Sissy visste hvor hun skulle gå. Men det var en velkommen overraskelse for Nancy at hun kom etter uker på sykehus! «Det var flott å bare kunne se henne,» sa Nancy. «Det var perfekt. Jeg er glad for at hun tenkte på meg og kom på besøk.»

Del gjerne denne fantastiske, hjertevarme historien med vennene dine!

0 Shares