Far og sønn stiller opp i Britain’s Got Talent med sin egen sang, og imponerer Simon så mye at de får gullknappen!

12 år gamle Jack og pappa Tim har sunget sammen siden Jack var 5 år, og nylig dukket de opp Britain’s Got Talent.

Da de to stilte opp i talent showet valgte de å utføre sin egen sang «Lucky Ones». Når dommer Simon Cowell spurte hva det handlet om, sa de to musikerne at den handler handler om dem selv, og hvor heldige de er fordi de har det de har.

Så snart de to begynner å spille på gitarene og begynner å synge, innser publikum fort at dette er en skjelden»godbit»!

Med sin melodiske, sarte sang blir publikum og dommere helt fascinert. Simon er så imponert over duoen som han hopper over kommentaren, og gir de to den ettertraktede Gullknappen (Golden Buzzer), til deres store overraskelse og glede – legg merke til pappa Tim når det skjer!

Lytt tit deres nydelige opptreden i klippet under, og nyt:

0 Shares