Elefantungen var nær ved å drukne og livredd for vann – med hjelp av hunden og dyrepasseren tør den endelig å legge på svøm!

I dette hjertevarmende klippet fra BBC-dokumentar-naturserien Nature’s Miracle Orphans, får den reddede elefantungen Moyo hjelp til å overvinne sin frykt for å svømme med hjelp av Roxy Danckwerts –  grunnleggeren av Wild Wildlife Wildlife Sanctuary i Zimbabwe.

Da elefantungen Mayo bare  var noen dager gammel, druknet han nesten og det gjorde at han fikk trumer for vann. Men som du vil se i dette hjertevarmende klippet fra BBCs dokumentar naturserie, overvinner den redde elefantungen frykten sin for å svømme med hjelp fra sin hundevenninne  Josephine og Roxy.

Etter 14 måneder med trening og terapi er Mayo klar til å legge frykten bak seg!

Se dette søte øyeblikket i videoen under her:

0 Shares