Husker du babyen som sjarmerte alle med sitt unike hår? Her ser vi ham ett år senere!

Vi er alle sammen unike på hver vår måte, men noen skiller seg litt mer ut enn andre. Junior Cox-Noon fra Storbritannia ble født på Brighton General Hospital 20. Juli 2016 – og det var en spesiell baby mamma Chelsea fikk.
Babyen med det kraftige og ikke minst «fluffy» håret, sjarmerte folk over hele verden, og det er ikke noe rart når vi ser dette bildet av gutten:

Mamma Chelsea fortalte The Sun at de kalte gutten for «Baby Bear», og det forstår vi ser disse bildene av en ni uker gammel baby:

«Når jeg hadde ham med i butikken, kom folk ofte bort til oss og sa, ‘Herregud, se på håret til den babyen’. Mange ville ta på det også. Men gutten så ikke ut til å bry seg, han hadde som regel et smil om munnen,»sier mamma Chelsea.

Men grunnen til at gutten hadde så mye hår i så tidlig alder er fortsatt uklart. Noen noen mener det er fordi Chelsea led av halsbrann under graviditet og refererer til en forskning utført av NCBI i 2006.

Men Chelsea ville ikke klippe av det kraftige babyhåret til gutten.
«Folk sa til meg,» Skal du ikke klippe ham? «Men nei, han er unik, så jeg lar det være som det er»

Men lurer du på hvordan gutten ser ut nå, et år etterpå? Han en fortsatt søt liten gutt men en kraftig hårmanke, men håret er mer likt andre små gutter på hans alder nå:

0 Shares