Politimannen stopper gutten og gir ham bot, men grunnen er noe helt annet enn han trodde!

I byen Walpole i USA, kjører politiet rundt og «bøtlegger» barn og unge. Men ikke på grunn av det en kanskje skulle tro. Politimannen Paul Lagoa forteller at de ikke gir dem bøter for å ha gjort noe galt, men tvert i mot, fordi de har vært flinke. Paul kaller dette for «Den positive boten».

Det går ut på at når en politimann ser et barn gjøre det rette, stopper de dem og gir dem «Den positive boten». Barns reaksjoner gå fra å være forvirret og redd for at de har gjort noe galt, til glede når de ser at boten gir dem en kupong som gir dem en gratis iskrem.

«Å få et barn til å bli glad er uvurderlig, og det beste man kunne ønske seg,» sier Paul.

Se barnas reaksjon når politiet stopper dem i klippet under her:

0 Shares