Dommerne var skeptiske til den nervøse 13-åringen, men måtte innrømme at de tok grundig feil!

Da 13 år gamle Laura Bretan kom inn på scenen var hun fryktelig nervøs og dommerne trodde ikke hun skulle klare å komme seg gjennom sangen sin. Når Laura begynte å synge var hele salen og dommerne i ekstase, og alle reiste seg etter operasangen hun fremførte i «America’s Got Talent» og Mel B trykket på gullknappen som sender henne rett videre til semifinalen.

Den vanligvis så strenge og kritiske Simon Cowell uttalte tydelig imponert: «Det der skjedde egentlig ikke,» Han kunne nemlig ikke tro det han nettopp hørte og så sa han: «Jeg tenkte for meg selv at når hun begynner å synge, kommer det ikke til å fungere. Men så skjedde dette. Jeg har aldri noensinne hørt noe lignende i alle mine år som dommer. Seriøst.»

Se selv i klippet under her:

0 Shares