Da pappa fikk en ny kjæreste, skrev mamma dette ærlige brevet!

Når foreldrene velger å gå i fra hverandre kan det for bli rivalisering og strid om barna.

Denne historien handler om Brittney Johnson, Charles Swarzentruber og deres datter Payton. Brittney og Charles bestemte seg for å gå hvert til sitt, og Charles er nå sammen med en ny kvinne som heter Kayla Imhoff.

En ny «forelder» kan ofte skape vanskelige situasjoner, men Brittney er ikke enig det. Derfor skrev hun dette innlegget på sin Facebook-side:

«Til alle dere mødre som «går av skaftet» når en annen kvinne behandler barnet ditt som sitt eget: er ikke det en drøm som går i oppfyllelse?

Jeg har ofte lurt på hvilken type kvinne min datters far skulle ende opp med, fordi at datteren min kommer til å vokse opp i to forskjellige hjem.

Kayla har vært en gave fra Gud, og er så mye mer en jeg noensinne kunne ha drømt om. Da hun begynte å studere for å bli sykepleier, var Payton vært helt betatt av henne. Så Kayla bestilte en egen sykepleieruniform til henne.

Nå skal jeg fortelle dere noe: Jeg oppdrar en sterk, smart og omsorgsfull liten jente. Alt jeg ønsker for henne er at hun er omgitt av gode rollemodeller.
Takk Kayla, for at du viser Payton hvordan man følger drømmene sine, jobber hardt og sitter oppe sendt om kvelden for å pugge til en prøve.

Og takk Kayla, for at du tar deg tid til å sykle med Payton, og at du har energi til å lage mat til henne, til tross for at du har det veldig travelt selv. Du er et ekte forbilde og en fantastisk bonusmamma. Jeg er så stolt av deg!

Payton har så mange mennesker som elsker henne, og hva mer enn det kan en ønske seg? Å være bestevenn med meg OG Kayla er akkurat det Payton fortjener. Det er ikke lett å oppdra et barn, men jeg elsker måten Payton vokser opp på.»

Mange familier har nok mye å lære av Brittney, som setter så stor pris på sin datters nye bonusmamma, hva er vel bedre for barna enn å ha mange som elsker dem?

0 Shares