Disse punktene kan du massere selv for å lindre smertene til babyen din!

Soneterapi en gammel metode for å lindre smerter, og det er et naturlig alternativ som man kan benytte seg av selv, og det kan være et flott alternativ å bruke på små barn som skal tilpasse seg en stor verden.

Her får du seks måter å hjelpe barnet med smertelindring. Eksperter på soneterapi påpeker at barnet bør være avslappet før massasje.

1) hode og tannsmerter:

Små barn har ofte vondt i hodet eller tennene Hvis du oppdager at barnet ditt har disse smertene, masserer toppen av babyens tær. Dette kan gjøres mens de sover godt.

2) Bihulene:

Å ha smerter i bihulene kan være plagsomt for oss voksne, men for barn som aldri har opplevd det før, kan det være ren dødskamp. Fr å lindre smerten, massere på midten eller på sidene av barnets tær. Trykk for å gi smertelindring!

3) Bryst

Sitter smerten i brystet bør du massere tå-ballene, like under tærne og over buen på foten i sirkulære bevegelser. Trykk forsiktig og i sirkulære bevegelse for å lindre den plagsomme hosten og brystsmertene.

4) Magesmerter (solar plexus)

For barn som lider av mageproblemer, spasmer, tetthet og problemer med å puste, masser midten av foten mellom ballen av foten og buen. Dette området er forbundet med solar plexus, en samling av nerver mellom magen og lungene.

5) Buksmerter (øvre og nedre)

For forstoppelse , halsbrann og dårlig fordøyelse, masser området mellom midten av barnets fot og tå-ballene. Dersom barnet har smerter på grunn av luft i magen eller oppblåsthet, bør du massere området mellom midten av barnets fot og hæl.

6) Hofte
Små barn kan vokse raskere enn enkelte deler av kroppen er klar for, og smerter i hoften kan være et problem for dem. Masser hælen, som er koblet til dette området av kroppen. Hælen kan hjelpe forstoppelse og mageproblemer også!

Alvorlige spørsmål bør alltid konsultere med en lege, men små hverdagslige problemer kan hjelpes med soneterapi.

Prøv gjerne dette på barnet ditt og smertene blir lindret raskt og effektivt.

0 Shares