Den hjemløse mannen freser til damen som vil hjelpe ham. Noen uker senere kommer hun tilbake.

John Lochlan var hjemløs og hadde mistet troen på menneskeheten. Dag og natt han bodde på gaten i Philadelphia og ble ignorert av alle menneskene som passerte forbi.

I løpet av sitt liv på gata, hadde han dessuten blitt skutt på en gang, og påkjørt av en bil. Ulykken hadde skadet ham alvorlig og forårsaket en infeksjon i beinet hans. John kunne ikke stå eller gå.

Hver dag så lik ut. Han våknet opp i rullestolen sin og tagg om penger fra forbipasserende .

Men en dag, stoppet en kvinne og ville snakke med ham. John visste det ikke da – men denne kvinnen skulle forandre livet hans.
Kvinnens navn var Lolly Galvin og hun spurte om hun kunne få klippe håret hans.

Men John var blitt forrådt og tråkket på så mange ganger at han ikke kunne stole på noen. Han ville ikke ha noen hårklipp, han ville bare være i fred.

John 2

Lolly gikk derfra, men kom tilbake to uker senere og spurte det samme. Nå Johns har blitt enda lengre og mer flokete – men nå gikk han med på å la den fremmede kvinnen klippe det.

Det var begynnelsen på en lang vennskap.

Klipp 2

Lolly driver en en organisasjon som heter Dignity Project som tilbyr hårstell og hygiene til hjemløse. Da hun så John, skjønte hun umiddelbart at han trengte hennes hjelp, og hun håpet hun kunne få ham til å stole på henne. Fordi hun ønsket å gjøre mer for ham.

John var imidlertid vanskelig å komme nær. I de kommende ukene, var han fortsatt sint og mutt når Lolly møtte ham.

Men en dag fikk Lolly se beina hans. Begge beina var smittet og hovene etter bilulykken han hadde. Han hadde akutt behov for medisinsk behandling.

«Jeg har aldri sett noen i så dårlig forfatning på gaten før», sier Lolly til FOX.

Hun skjønte at John hadde gitt opp, og at han aldri ville søke hjelp selv. Men hun bestemte seg for å overtale ham.

john Lolly 2

Tiden gikk, og John og Lolly kom nærmere og nærmere hverandre. Hun klarte til slutt å overtale ham til å søke behandling, og fulgte ham til sykehuset. Sammen satte de et mål: John skulle gå igjen!

Lolly John 2

 

I filmen under kan du se hva som skjedde med John. Jeg blir så glad av å se dette!

0 Shares