Juryen er forvirret når fire gamle damer inntar scenen. Men når de røsker av seg klærne… Uvurderlig!

Michelle, Heather, Lynn og Maxine er fire svært sjarmerende eldre damer, som sammen danner gruppen The Cocooners. De er alle veldig talentfulle, men det som overrasker juryen mest er alderen deres. Michelle er 63 år gammel, Heather er 70 år, Lynn er 80 år gammel og Maxine er 75 år.

Når disse fire damene inntok scenen i TV-programmet «Britain Got Talent» var juryen merkbart forvirret. De fleste som deltar i programmet er ikke halvparten så gamle! Men det jurymedlemmene ser ut til ha glemt er at talent kommer i alle aldre.

Når de senere river av seg «bestemor klærne», kan publikum ikke unngå å juble når de ser de hvilket antrekk de har gjemt under. De Cocooners viser en svæert underholdende dans.

Se deres uforglemmelig opptreden i videoen her:

 

0 Shares