Han våknet med en voldsom bakrus, og finner en lapp med et hjerte på. Grunnen er rørende!

Han våkner med en voldsom bakrus en søndag morgen. Det hadde blitt en lang kveld med gutta, og han husker i øyeblikket ikke helt hvordan den endte. Men, han føler rundt seg uten å åpne øynene, jo, det kjennes ut som om han ligger i sin egen seng.
Han åpner øynene forsiktig og får bekreftet antakelsen. Han er hjemme. Gudskjelov! Da han kikker bort på vekkerklokka, for å finne ut hvor mye kjeft han bør være forberedt på, ser han at det står et stort glass vann og en eske Aspirin på nattbordet.
Han setter seg opp i senga og ser rundt seg. På stolen ligger klærne hans, pent og ordentlig bretta. Alt er reint og i orden. Han tar en aspirin og under vannglasset finner han en liten lapp med et stort hjerte på.
Under hjertet står det:
«Elskling, jeg måtte opp tidlig og ordne noen ærend. Frokosten din står klar på kjøkkenet og det er nykokt kaffe på kanna. Jeg er snart tilbake. Elsker deg!!!

Nå er vår venn mer enn engstlig. Hva er det som skjer??? Han tusler inn på kjøkkenet, hvor tenåringssønnen sitter og leser. På bordet er det stor oppdekning, med blomster, fersk avis og det hele.
Nå må han bare vite hva som har skjedd, og spør sønnen: «Du, vet du hva som foregår? Har moren din blitt helt sprø, eller skjedde det noe i går da jeg kom hjem?»
«Neeei» svarer sønnen, «hele huset våkna da du kom hjem klokka halv fire i natt. Og muttern var fly forbanna. Du greide å ramle på vei inn, og har en salig blåveis rundt høyre øye fordi du traff armlenet på sofaen på vei ned. Det var litt av en jobb å stable deg på beina, og vi måtte omtrent bære deg i seng.»

«Faen» sier mannen, «det der husker jeg dessverre ingenting av. Beklager at du måtte se det, da. Kompisen feira bursdagen sin i går kveld, og det tok vel litt av. Sorry! Men det forklarer jo hvert fall IKKE hvorfor det er full service, godord og hyggelig stemning her?»
«Nei» svarer sønnen, «men da vi endelig hadde fått deg på senga, og muttern prøvde å kle av deg, slo du rundt deg og ropte:
«FINGA VEKK DITT HESPETRE – JEG ER EN LYKKELIG GIFT MANN OG JEG ER IKKE INTERESSERT!!!»

0 Shares