Alle fikk sjokk da tvilling-jentene ble født – her får vi møte de flotte jentene 19 år senere.

19-åringer Lucy og Mary er bestevenner. Selv om de er veldig forskjellige, så er de faktisk tvillinger!

Ved første øyekast, ser ikke søstrene Aylmer en gang ut til å være i slekt, Lucy er lys med rødt hår og fregner, og Maria er mørk med svart krøllete hår. Maria er utadvendt og interessert i mote, mens Lucy er reservert og liker kunst.

Det første folk spør er: «Hvordan skjedde dette?» Svaret ganske enkelt.

Mamma Donna er halvt jamaicansk og halvt britisk, mens pappa er hvit. Lucy og Mary er toeggede tvillinger, noe som betyr at to forskjellige egg blir befruktet av to forskjellige sædceller. Genetisk sett har mamma Donna gener for både lyse og mørke trekk, noe som resulterte i en tvilling hadde lys hud, mens den andre ble mørkt.

De to søstrene er bestevenner og har lært å elske seg selv og sine forskjeller.

Møt de to jentene nå:

0 Shares