Mamma får trillinger, men ingen trodde det var sant da de så guttenes ansikt. Utrolig!

Becki-Jo og Liam bor i Liverpool i Storbritannia sammen med sin datter Indiana. Foreldrene ville at lille Indiana skulle få en søster eller bror, og kort tid etter ble Becki-Jo gravid. Men dette svangerskapet skulle by på mange overraskelser.

Trillinger 1

Becki-Jo merket fort at denne graviditeten var annerledes en den første, og ved første ultralyd fikk hun bekreftet at noe var annerledes.

Trillinger 2

Hun fikk vite at hun bar på trillinger, til stor overraskelse for den lille familien.

Trillinger 3

Graviditeten gikk som normalt i begynnelsen, men i 31. uke oppsto det komplikasjoner, hun begynte å få rier, og de var redd trillingene ikke skulle klare seg.

Trillinger 4

Etter en del problemer, fødtes parets tre gutter via keisersnitt. Guttene ble kalt Roman, Rocco og Rohan, som bare veide 1,6 kg måtte bo på intensiv-avdelingen i seks uker før de kunne reise hjem.

Trillinger 5

Etter hjemkomsten, legger Becki-Jo og Liam merke til  sønnene er så veldig, veldig like. For å få eneggede trillinger er svært sjelden, og heller ikke legene hadde nevnt en slik mulighet. Men til tross for dette, begynte Becki-Jo undersøke.

Til slutt var det klart – guttene var faktisk eneggede trillinger .

Foreldre har ofte vanskeligheter med å skille mellom de tre sønnene, spesielt når du sover. Men mamma Becki-Jo funnet en måte å skille dem på, da de har forskjellige fødselsmerker. Og når de er våkne, er det lett å se at trillingene har svært ulike personligheter.

Storesøster Indiana er veldig stolt, og glad i de tre nye brødrene sine:

Trillinger 6

Vi ønsker de tre små sjarmørene og hele familien all lykke i fremtiden!💖

0 Shares