Den døve babyen får høre foreldenes stemme for første gang. Reaksjonen er helt herlig!

Lille Nathan var bare to måneder da han mistet hørselen. Guttens foreldre, Jami og Eric, var fortvilet. Den lille gutten deres ville aldri være i stand til å høre stemmene deres, han ville aldri være i stand til å lytte til musikk – og han ville aldri kunne bryte ut i et hjertevarmende smil når de sa noe så enkelt som «Hei».

 

Men så fikk de høre om et høreapparat som ved elektrisk stimulering av hørselsnerven kan gi en hørselshemmet en sjanse til å oppfatte lyd. Legene installert implantatet gjennom kirurgi og under et besøk til sykehuset i USA Colorado, var det endelig tid for Nathan å teste det nye utstyret.

 

Etter noen gode tester, kom endelig øyeblikket alle hadde ventet på.

Se det rørende øyeblikket hvor han hører foreldrenes stemme for første gang her:

0 Shares