Tvillingene var uatskillelig allerede før fødselen. To år senere er jentene nærmere hverandre enn noensinne!

Jenna og Jillian hadde knyttet et spesielt bånd før de var født og holdt hverandres hender da de ble født.. En ultralyd etter nitten uker viste at tvillingene delte fostervann. Tvillinger som gjør det har mindre sjanser for å overleve. Men Jenna og Jillian trosset alle odds og ble født ved keisersnitt i 33. uke. Siden da, har de vist seg at de var uatskillelige.

Foreldrene Sarah and Bill sier at de to jentene støtter hverandre i tykt og tynt, hvis en av dem gråter kommer alltid den andre for å trøste, og de liker de samme lekene, og de samme aktivitetene. Men de kan også krangle i blant som alle søsken gjør.. 😉

Se den rørende filmen her:

https://www.youtube.com/watch?v=e4D0p5V4pZ8

 

0 Shares