Han var lei av uhøflige kunder og satte opp dette skiltet utenfor kaffebaren sin. Nå serveres kaffen med et smil!

Austin Simms fra Roanoke i Virginia syns at noen av hans kunder kunne trenge hjelp med sine manerer da de handlet kaffe hos han i CUPS Coffee & Tea så han satte opp et skilt som indikerer at mer uhøflig du er, jo mer du er nødt til å betale.

På skiltet står det :

“One small coffee”
$5.00
“One small coffee, please”
$3.00
“Hello, I’d like one small coffee please.”
$1.75

Hver setning viser hva en kunde skal si for å få den rimeligste prisen. Jo høfligere jo bedre. Noen ganger er folk så opptatt når de bestiller kaffen sin, eller knapt våken, at de glemmer at personen som serverer er faktisk et annet menneske.

Nå serveres kaffen med et smil, med høflige kunder som viser gode manerer! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=eFtHUuMJzkc

0 Shares