Bussjåføren fikk en følelse av at noe ikke stemte med et barn blant passasjerene, da han så skoene hans skjønte han hva det var.

Bussjåfør Tim Watson redder en 3 år gammel gutt fra kidnapping

I 2015 ble en tre år gammel gutt meldt savnet fra et bibliotek utenfor San Francisco. Omtrent en time senere, så bussjåføren Tim Watson en mann og gutt på hans buss som lignet beskrivelsen av den mistenkte og barn. I begynnelsen tenkte Tim ikke tror mye på det, men så la han merke til at gutten gråt. Det var nok til at denne bussjåføren, som selv er en far med to barn, reagerte.

Tim tenkte at de var tryggest å være diskret, så han latet som at han skulle bak i bussen for å se etter en gjenglemt veske, da han så at gutten bak i bussen hadde på seg klærne som var beskrevet i nyhetene spesielt la han merke til at gutten hadde røde Crocs, da visste han at det var den savnede gutten. Han lot fortsatt som at han lette etter den vesken, og ringte i hemmelighet til politiet.

Da bussen kom til stasjonen, sto det politifolk og ventet. Det var en 23 år gammel mann som hadde den savnede 3-åringen i armene. Politiet sier de måtte «lirke barnetforsiktig fra kidnapperen, før de satte ham i varetekt. Barnet hadde tilsynelatende ingen skader.
Tim sa at «Det kunne ha vært mitt barn som ble bortført … Jeg gjorde bare det enhver far ville gjort.»

https://youtube.com/watch?v=H0OZW4m9vgE

// ]]>

2 Shares