Den syke ponnien savnet mammaen sin, da ga dyreklinikken ham en diger teddybjørn å kose med!

Dyrebeskyttelsen i Dartmoor National Park var sjokkert da de kom over en nyfødt ponni som hadde kollapset og led av alvorlig dehydrering. Dekunne ikke se den syke ponniens mor noen sted så de tok raskt ponnien med til klinikken sin i Devon i England, hvor de ga ham stell og medisinen han trengte. De kalte den søte ponnien for Breeze.

 

 

En uke senere var Breeze sin helse bedre, men han var fortsatt veldig deprimert. For å få ham til å føle seg bedre, ga de ham en diger teddybjørn. Til deres overraskelse ble Breeze raskt knyttet til bamsen.

 

 

Breeze la seg i fanget på teddybjøren for å ta seg en lur. Teddybjørnen hjalp ham til å føle seg mer avslappet og rolig på dyreklinikken.

 

 

En måned senere lagde klinikken en oppfølgingsvideo av Breeze, hvor de viste at han ble mye bedre. Han var mer aktiv, og han elsket å leke på gården med de andre føllene. En av redningsmennene sa også at han ofte kom i trøbbel. Han elsket å plukke opp steiner og pinner, som arbeiderne måtte ta ut av munnen hans. Etter sin vanskelige start, begynte Breeze sin sanne personlighet å skinne gjennom.

 

Breeze hadde en vanskelig start i livet, men takket være hjelp fra noen dedikerte redningsfolk og en diger bamse, kom han seg til hektene pg ble en sunn og frisk ponni.

Se den søte ponnien Breeze og teddybjørnen hans i videoen under her: