Gatehunden forstår at det endelig er noen som vil adoptere ham, se hvordan han danser av glede!

Gatehunden Dreadlock er nesten 10 år gammel, og har vært på kennelen Soi Dog Foundations i Thailand i 4 år. Han ankom til kennelen med fryktelige hudproblemer, og en skitten og matt pels, derfor fikk han det navnet.

Den gamle hunden elsker gåturer, men han er vanligvis en stilig, rolig, eldre hund, som ikke blir begeistret for så mye, forteller Soi Dog, så de ble overrasket da en av de frivillige, Darren gikk for å fortelle Dreadlock at han hadde blitt adoptert, og snart skulle få et hjem i Storbritannia. Reaksjonen hans smeltet alle sammen.

 

 

Dreadlock skjønner at det er gode nyheter når han hører det! Han hopper og danser av glede! Så flott at han fikk et godt hjem til slutt.

Se den lykkelige hunden Dreadlock i klippet under her:

 

 

 

 

0 Shares