13-åringen bestemte seg for å bygge seg et eget hus, men bare se når han åpner døren!

Luke Thill fra Dubuque, USA,  klarte noe som få andre på bare 13 år har klart. Han har bygget sitt eget hus.

Det hele begynte en litt kjedelig sommerdag da Luke hadde lyst å finne på noe å gjøre. Han fortalte om idéen sin til faren, som syns det var in god idé og oppfordret ham til å gå for det, forutsatt at det var Lukes prosjekt, og ikke pappas, som ofte skjer, når barn vil utføre store prosjekter.

Luke lovet på tro og ære at han skulle gjennomføre det selv, og begynne å lage en skisse. Ved hjelp av donasjoner fra foreldre og slektninger kom han langt, men gikk også rundt i nabolaget og tilbød seg å gjøre gressklipping mot litt penger, forteller han i sitt eget klipp på YouTube.

Han samlet sammen ca. 15 000 kroner og så var han i gang! Ved hjelp av sine kjære, hadde han bygget seg et lite hus på kort tid, som består av 75% resirkulert materiale.

 

 

Det første store problemet han opplevde var hvordan han skulle få lagt inn strøm i huset, men ved hjelp av en god venn av familien løste han det også.

Så er han ferdig og klar til å åpne sitt hus på 8 kvadratmeter – og det er virkelig flott.

Huset består hovedsakelig av en kombinert stue, kjøkken og soverom. Kjøkkenet er utstyrt med både komfyr og kjøleskap og har en lang arbeidsbenk. Med andre ord er det perfekt å lage mat i.

 

 

Luke har til og med en TV som han kan kose seg foran.

 

 

Det er virkelig av en 13 åring få til dette. Vi sender en stor applaus til Luke!

0 Shares